top of page
muur.jpg
KAN_LOGO_2023.png
KAN_20180830 - 37_edited.jpg

Over ons

Waar vroeger de gevangenen achter slot en grendel zaten, word je nu verwelkomt in een van de gezelligste horecabedrijven in Boxmeer.

Het Kantongerecht wordt sinds 2018 gerund door de jarenlange horecaervaring van Roy en Marjolein.

Je kunt bij ons terecht voor een zelfgebakken taart in de ochtend, een samengestelde lunch in de middag en een heerlijk 3-gangen diner in de avond. Ook voor een informele borrel of een kopje koffie of thee,  ben je van harte welkom.

Schermafbeelding 2018-09-26 om 09.35.12.
  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
20230202_142515607_iOS_edited.jpg

Marjolein

Mijn naam is Marjolein en ik ben gastvrouw van Het Kantongerecht. 4,5 jaar geleden ben ik samen met mijn man Roy dit fantastische avontuur aangegaan en dit doen wij nog iedere dag met veel plezier.

Ik geniet ervan om het onze gasten naar de zin te maken. Dat kan zijn met het serveren van een mooie cappuccino, maar ook met het organiseren van een onvergetelijke bruiloft. En alles wat daar tussenin zit. Iedere dag is anders, ik kan er al mijn creativiteit in kwijt!

Hopelijk mag ik je snel verwelkomen in ons gezellige restaurant!

20230202_142437418_iOS.heic

Roy

Mijn naam is Roy en ik ben de Chef-Kok van

Het Kantongerecht. Het leuke aan mijn werk is de creativiteit en diversiteit, het samenstellen van de menukaart en het bedenken van nieuwe gerechten.

Kom jij binnenkort zelf deze heerlijke gerechten proeven, die ik samen met mijn team voor jou klaarmaak?

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar een open sollicitatie mag altijd! Neem contact op via info@hetkantongerecht.nl

Maak kennis met onze medewerkers via LinkedIn!

  • LinkedIn
bottom of page